Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Get Serious, Get Attached
Bartjan Oskam

Bartjan Oskam

Wat doe je?

Vanaf maart 2014 ben ik algemeen directeur. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de dagelijkse gang van zaken binnen Attached. Ik werk op basis van wederzijds respect en vertrouwen met onze medewerkers en onze klanten, altijd opzoek naar een win-win situatie. Tevreden klanten en tevreden medewerkers zijn mijn hoogste prioriteit!

Waarom bij Attached?

Attached bestaat uit een team van mensen dat bewust gekozen heeft voor een carrière in het vakgebied systeembeheer. Stuk voor stuk vakmensen, gemotiveerd om goed werk voor de klant op te leveren en altijd bezig met de laatste ontwikkelingen op IT gebied.

Wat maakt Attached bijzonder?

We zijn een relatief kleine en hechte organisatie. Het kennisniveau van onze medewerkers is hoog, de opdrachten zijn vaak complex. Wij gaan lange termijn relaties aan met onze klanten en medewerkers. Daarnaast investeren we veel in het opleiden van onze IT-Specialisten. Onze Accountmanagers hebben zelf een technische achtergrond waardoor we in staat zijn altijd de optimale “match” te maken tussen mens en opdracht.