Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Get Serious, Get Attached

Nieuwe privacy verklaring

Ja, ook wij willen hier laten weten dat we ons Privacy Statement hebben aangepast. Natuurlijk, want we gaan zorgvuldig om met jouw gegevens.

Er verandert niets fundamenteels aan de manier waarop we omgaan met je gegevens – die we nodig hebben om je onze nieuwsbrief en eMagazines toe te sturen waar je je ooit voor hebt ingeschreven. Maar vanwege de extra regels die de AVG met zich meebrengt, hebben we alles nog even op een rij gezet hoe we met jouw gegevens omgaan. Die regels nemen we natuurlijk serieus, immers het zijn jouw gegevens.

Ons Privacy beleid vind je op onze onze site. Een flinke lap tekst, daar ontkom je niet aan. Daarom hebben we ons best gedaan om het leesbaar te schrijven.

Heb je geen tijd om het allemaal door te nemen? Hier de snelste samenvatting die we kunnen maken:
Transparant: We hebben een overzicht gemaakt van de gegevens die we verzamelen en hoe we die gebruiken. We verzamelen niets meer dan strikt noodzakelijk en gebruiken die gegevens vooral voor het versturen van de nieuwsbrief waar je je ooit actief voor hebt aangemeld.
AVG: Onze nieuwe privacyregels zijn in lijn met de nieuwe vereisten van de AVG wetgeving, die op 25 mei 2018 is ingegaan. Je rechten: Je hebt bij elke nieuwsbrief van ons, en ook in deze mail, de mogelijkheid je met 2 klikken uit te schrijven.

Door na 25 mei 2018 gebruik van onze nieuwsbrief en andere diensten te blijven maken, bevestig je ons geüpdate Privacybeleid en ga je akkoord met deze vernieuwde regels.

Heb je hier vragen over? Mail ze even naar info@attached.nl. Dan helpen we je graag.

Publicatiedatum: 20 mei 2018